Sociale medier

Hvorfor er Helsinge Taekwondo Klub på de sociale medier?

Vi vil meget gerne nå ud til så mange som muligt – specielt de unge. Og det kræver at vi er synlige der hvor de unge er: Facebook, Google+ og Twitter. Med tiden følger måske SnapChat, Vine, Youtube og hvad det ellers hedder. Men uanset hvad vi gør, så gør vi det med en god portion fornuft og med stor respekt for alle involverede parter.

Derfor …

Helsinge Taekwondo Klub forbeholder sig retten til at optage og videregive, producere og offentliggøre billeder, video og video med lyd optaget til træninger, arrangementer, stævner og gradueringer. Der vil i forbindelse med optagelse af billeder og video ikke blive fokuseret ene og alene på den enkelte udøver, men der vil som helhed være et dækkende billede af alle udøvere. Der forbeholdes dog ret til at vise og fremstille enkelte nær- og person-optagelser som kan sælges og videregives (publiceres på facebook, www.helsinge-taekwondo.dk, Google+ og andre relevante medier som fremmer klubbens synlighed, trykte som digitale)

Såfremt der skulle være udøvere eller forældre som ikke ønsker at deres børn/udøver må filmes, fotograferes eller på anden vis portrætteres skal dette meddeles klubben ved arrangementer o.lign.

Helsinge Taekwondo Klub fraskriver sig ansvaret for fremvisning af ovennævnte materiale på diverse sociale medier gennem udøvernes egne private profiler.

Vi opfordrer samtidig forældre og andre interesserede der måtte ønske at optage video og stillbilleder om at gøre det hensigsmæssigt således at man forstyrrer træningen og udøvere så lidt som muligt.
Skulle man ønske at tage billeder inde i dojangen skal der altid gives tilladelse fra den forestående træner på det pågældende hold.

Se Helsinge Taekwondo Klub på FacebookGoogle+ og Twitter