Nye træningstider!

Vi ændrer lidt i træningstiderne!

Det betyder at det for fremtiden er således:

Mandag: 17:00-18:00 – Sortbæltetræning
Mandag: 18:00-19:00 – Familieholdet
Torsdag: 17:30-19:00 – Familieholdet

Denne ændring kører på ubestemt tid.
Håber ikke det skaber for mange udfordringer for udøverne. Ændringen sker fordi der pt. er for få elever til at opretholde træning både mandag, tirsdag og torsdag – og af hensyn til de frivillige instruktører.

Prøv Taekwondo i Helsinge Taekwondo Klub!

I forbindelse med Taekwondoens dag har du mulighed for at prøve kræfter med Taekwondo i Helsinge Taekwondo Klub.

I uge 35 slår Helsinge Taekwondo Klub dørene op for nye medlemmer – sammen med resten af landets Taekwondo klubber – og inviterer alle nysgerrige børn og voksne indenfor til et par sjove og aktive timer. Kom alene eller tag én ven eller ét familiemedlem med. Kom og få en god kampsportsoplevelse sammen.

Helsinge Taekwondo Klub afholder den 4. september kl 10-12 åbent hus, hvor man kan prøve kræfter med Taekwondo, som er en alsidig kampsport for alle.

Hvad er taekwondo?

“Taekwondo er en sjov, hård og udfordrende sport, hvor alle kan være med. Så kom og prøv – og tag gerne en ven eller familie med. Vi skal nok sørge for at det bliver både sjovt og lærerigt,” siger Ture Alsvik, der er træner i Helsinge Taekwondo klub.

Taekwondo er en koreansk kampsport som kan føre sin historie mere end 2000 år tilbage. Taekwondo har udviklet sig til en international anerkendt sportsgren, og har været en del af De Olympiske Lege siden 1988. For mange er Taekwondo meget mere end en actionfyldt kampsport. Det er kilden til fysisk velvære, et godt netværk, en livsstil som giver selvtillid og personlig sikkerhed. 

Hvad er Taekwondoens dag?

Søndag d. 4. september er det Taekwondoens dag, som er en international mærkedag hvor medlemmer, klubber og forbund over hele verden markerer den gode traditionsrige kampsport fra Korea. I Danmark ønsker vi at udbrede sporten og afholder derfor åbent hus i Taekwondo klubberne i forbindelse med Taekwondoens dag.

Vil du vide mere?

Kontakt klubben på kontakt@helsinge-taekwondo.dk eller ring til træner, Ture Alsvik på 51224511

 

Nye medlemmer!

Ønsker du at prøve taekwondo, så duk op tirsdag d. 9/8 kl 17:30 nr vi starter ny sæson. Husk lidt vand at drikke, bare fødder og løst tøj.

Graduering & Sommerafslutning – Juni 2022

Graduering

Der er GRADUERING og sommerafslutning tirsdag 21/6 kl 17:00
OBS! Det er 1/2 time tidligere end normal træning.

Alle klubbens medlemmer, som var tilstede til prøvegradueringen, kan gå til graduering.

Se gerne Oftest Stillede Spørgsmål om graduering inden i fx. spørger “Kan man se gradueringen?” ;)

Sommerafslutning

Selve sommerafslutningen holdes i år i Kampus’ Cafe. Der vil være pølsehorn, pizzasnegle og kage. Drikkevarer kan købes i cafeen.

Som altid kan man medbringe familie og søskende til selve afslutningen, som forventes af være fra kl 18:30.

Dagens program (cirka tider)


17:00 – Mødetid
17:05 – Opvarmning
17:15 – Graduering hold 1
17:50 – Graduering hold 2
18.30 – Diplom overrækkelse og fællesfoto
18:40 – Sommerafslutning

Generalforsamling 1/3-2022

Kære udøver/forældre.

Der indkaldes hermed til General Forsamling tirsdag den 1. Marts kl 18:30 i Kampus Cafeen.

Dagsorden er som følger:
 

1. Valg af dirigent
2. Valg af protokolfører
3. Formandens beretning for det forløbne år
4. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse samt budget for det
kommende år
5. Fastlæggelse af kontingent
6. Behandling af eventuelle indkomne forslag
7. Valg af 1 suppleant til bestyrelsen (Asbjørn stiller op)
8. Eventuelt

Graduering og Sommerafslutning – Juni 2021

Graduering starter 29/6 kl 17 (altså 1/2 time tidligere end vi normalt træner). Det koster 150,- at blive gradueret. Betaling er enten kontant eller Mobilepay.
 
Efterfølgende (ca. kl 19) afholder vi Sommerafslutning. Hvis vejret er godt holder vi det igen i år ved stejlepladsen på stranden i Tisvilde. Hvis vejret er dårligt holder vi det i Kampus. Vi melder ud på dagen. Der vil ligesom sidste år været arrangeret noget spisning. Deltagelse koster: 40,- pr deltager og dækker mad & drikke.
 
Tilmelding! Vi har selvfølgelig brug for at vide hvor mange i kommer til Sommerafslutningen, så i bedes tilmelde jer ved at svare på facebook-opslaget hvor mange i deltager. Af hensyn til planlægningen er der S.U. 27/6. Betaling sker på dagen, enten som kontanter eller Mobilepay.

Første graduering? For de af jer som skal til graduering første gang, så kan i læse her hvordan det foregår: https://www.helsinge-taekwondo.dk/hvad-er…/graduering
På den side finder i også et link til vores pensum og (nye) børnepensum. Så ved eleverne præcist hvad der kræves af dem til deres første graduering.

Summercamp

Fra Lørdag 17/7 til Søndag 18/7 afholder vi en lille TKD Summercamp med 2-3 træninger, fællesspisning, overnatning i dojangen og morgenmad.

Sæt kryds i kalenderen allerede nu :)