Sponsor søges!

Vi søger økonomisk hjælp til events og arrangementer – samt udstyr og beklædning.

Helsinge Taekwondo Klub er på jagt efter et firma som involverer sig i lokalsamfundet! Vi er en forholdsvis lille klub med ca. 35 medlemmer. Vores fokus er fysisk træning, disciplin og mental styrke. Det udmønter sig i sunde og selvstændige børn med selvtillid. Klubben drives af frivillige forældre og ildsjæle, som lige nu arbejder på at få klubben til at vokse  – både på medlemstal og i synlighed. Det sker bla. gennem et fælles kampsport-udvalg i Helsinge, som for nylig afholdt Kampsport-Event 2014 på Gribskov Gymnasium, men også gennem foldere, opslag, artikler og diverse arrangementer.

Helsinge Taekwondo Klub søger primært økonomiske bidrag til afholdelse af events og arrangementer i klubben såvel som i lokalområdet – samt diverse træningsudstyr og – beklædning. Vi tænker at et økonomisk bidrag kan opnås både ved direkte støtte af klubben, men også gennem salg af fx sponsorudstyr til vores medlemmer.

Hvem er vi?
Hvad tilbyder vi en sponsor?
Hvad er vores målsætning?
Hvad har vi brug for af hjælp?
Vil du gerne hjælpe?


Hvem er vi?

En Taekwondo klub med stort potentiale og engagerede medlemmer.

Vi er en lokal klub stiftet i 1994 og består pt. at cirka 30 medlemmer, hvoraf hovedparten er unge i alderen 7-14 år. Vi er desuden en lille flok af engagerede forældre som deltager – enten på gulvet eller i kulissen med administrative opgaver.


Hvad kan vi tilbyde en sponsor?

Vi vil meget gerne indgå en aftale med en lokal forretningsdrivende, som kan se det fornuftige i at støtte lokalidrætten. Vi ønsker at indgå en aftale som tilgodeser begge parter – derfor er vi parate til at lave en aftale om at en hvis procentdel af bidraget bruges på sponsorpleje og sponsor-fremmende aktiviteter.

Stor synlighed i lokalområdet, en god social profil og masser af involverede.
Vi har forsøgt at liste de områder hvor vi har noget at tilbyde en sponsor. Der er mange flere muligheder – og kun fantasien sætter grænser. Hvis man som sponsor har en ide er vi meget modtagelige – og hvis i fx ønsker at vi deltager i et arrangement hos jer, er det også muligt.

Årlig kampsports-Event
Hvert år afholder klubben, i samarbejde med de øvrige kampsports-klubber i Helsinge, et stort anlagt kampsports-event. På sådan et event deltager mere end hundrede aktive udøvere, familie og gæster. I 2014 blev eventen afholdt på Gribskov Gymnasium og blev omtalt i flere medier (Gribskov Avisen, 24syv-Nordsjælland, UgePosten og mange flere). Den officielle facebook-side for eventen rundede langt over 300 medlemmer. Som sponsor vil Kampsports-eventen være rent tag-selv-bord i eksponering, både i forhold til potentielle kunder og medierne. Vi vil meget gerne indgå i en dialog om hvordan vi viser en sponsor bedst muligt frem til sådan en event. Typisk vil en sponsor være tydelig på plakater, foldere, stande og i medierne. Seneste Kampsports-event kastede en del opmærksomhed af sig, som det kan ses på vores presse-side.

Min. 3 ugentlige træninger i det nye kampsportshus, Kampus
Vi træner 3 gange ugentligt i det nye Kampsportshus – et center for alle kampsporte i Gribskov med mange besøgende om ugen. Vi vil meget gerne sørge for synlighed for en sponsor  – og vi vil meget gerne indgå i en dialog om hvordan vi gør det bedst muligt. En mulighed for at få god eksponering for en sponsor kunne være at sponsere en træningstaske til klubbens medlemmer. Sådan en taske kommer langt omkring og får stor synlighed. Som Sim Uu klub har vi samarbejde med mange klubber fordelt over hele landet – og fri træning i disse klubber. Det øger eksponeringen betragteligt for en evt sponsor.

Samarbejde i Nordsjælland
Vi samarbejder med Frederikssund Taekwondo, og har via vores Sim Uu-medlesskab adgang til andre Sim Uu-klubber i landet. Derfor er vi ofte ude og træne i andre klubber og landsdele. Medlemskabet af Sim Uu betyder at vi på dagligt plan opnår en større kontaktflade i nordsjælland – og dermed kan give en evt. sponsor langt større rækkevidde og synlighed.

Sæsonafslutninger
Ved udgangen af hver sæson afholdes en sommerafslutning og en juleafslutning for holdet,  deres familie og andre interesserede. Der er altid et flot fremmøde, som vidner om godt sammenhold i klubben og at alle udøvere og deres familier er engagerede. Disse sæsonafslutninger er rigtig gode muligheder for at en sponsor kan deltage og fremvise produkter eller netværke med klubbens udøvere og deres familier.

Træningsweekend
Vi afholder hvert år en trænings-weekend, hvor alle udøvere er velkomne til at træne, spise og overnatte.  Sådan et arrangement er godt til at få styrket sammenholdet og få finpudset de sidste teknikker inden en graduering. Man kunne sagtens forestille sig at en sponsor kunne bidrage til underholdningen på den ene eller anden måde og samtidig få eksponering. Kun fantasien sætter grænser.

Gradueringer
Der afvikles to gradueringer om året. En kort før sommerafslutningen og en før juleafslutningen. Der er oftest en spændt atmosfære ved disse gradueringer, hvor håbefulde unge venter på svar om de har bestået og kan iklæde sig et nyt bælte – og vise det frem både i klubben, hjemme og på deres respektive skoler. Her kunne en sponsor hurtigt skabe gode associationer til deres brand/virksomhed ved at sponsere bælter til de bestående udøvere.

Kulturnat
Helsinge Taekwondo Klub har gjort det til en tradition at deltage til Helsinge Kulturnat, hvor vi med vores store stand, hvide dobok (dragter) og høje kampråb er meget synlige. I 2014 påtænker vi at udvide vore engagement i Helsinge Kulturnat, ved at involvere os i en stor samlet stand for Kampsport Helsinge. Deltager dit firma eller virksomhed ikke selv til Helsinge Kulturnat, eller ønsker i blot ekstra eksponering – så sørger vi gerne for at i bliver set i vores stand og på vores plakater/foldere. Måske i vil have et anderledes hårdtsparkende indslag på jeres egen stand, som kan skabe opmærksomhed?

Klubbens medlemmer
Klubbens elever vil med stor stolthed bære dragter og evt. fritidstøj på deres skoler, fritidsordninger og i andre idrætsklubber, som viser at de dyrker Taekwondo . Specielt som ung er det meget “sejt” at gå til Taekwondo, og de fleste vil hellere end gerne reklamere med det og dermed også for en evt sponsor. Derfor vil vi meget gerne udbyde tasker, t-shirts og andet træningstøj til vores elever. Her kunne en sponsor få stor synlighed for pengene både i dagligdagen, til træning, events, arrangementer osv.

Hjemmeside og sociale medier
Vi har en velbesøgt hjemmeside, med en masse god information om Taekwondo. Vi tilbyder gerne omtale, links, logoer og reklameplads til en evt. sponsor her på siden.
Vi er meget synlige på de sociale medier, både via Helsinge Taekwondo Klubs egen profil på både facebook, Twitter og Google+ – men også vis det samarbejde vi er indgået i, i Kampsport Helsinge. Via vores sociale medier kan vi lynhurtigt sende et signal ud til mere end 400 mennesker. Vi bruger gerne al vores spalteplads på at formidle et godt budskab videre for en sponsor.


Hvad er vores målsætning?

Vores målsætning er at øge medlemstallet og få tilføjet yderligere en træner til teamet.

I løbet af 2017 forventer vi at få gradueret en lille håndfuld soltbælter, samt at få tilføjet yderligere en træner til teamet – og gerne en træner med kamperfaring. Det skal meget gerne udmønte sig i deltagelse i konkurrencer og stævner med både unge og voksne. Det er vores allerhøjeste prioritet at få tiltrukket yderligere en træner til klubben, og indtil det er muligt vil vi forsøge at hverve gæstetræner i andre klubber.

Vi arbejder meget med at få gjort opmærksom på os selv i lokalområdet og på den måde få tiltrukket flere medlemmer. Det er et projekt med mange delmål – og vi har allerede taget et par skridt. Vi er meget bevidste om vores rolle i lokalsamfundet og vi tager et stort ansvar for børn og unge i klubben. Vi håber i vil hjælpe os med at hjælpe andre. Vi støtter fx “alle har ret til idræt” som i kan læse mere om her på siderne. Vi har et aktuelt samarbejde med Dansk Røde Kors om træning for asylansøgere, samt flere projekter i gang som skal tilgodese unge med behov for mere træning og sundhed i deres liv.


Hvad har vi brug for?

Først og fremmest har vi behov for en økonomisk indsprøjtning så vi har mulighed for at lave nogle af de aktiviteter som tiltrækker nye medlemmer og indkøb af nyt træningsudstyr. Men også merchandise som kan gøre os – og vores sponsorer – mere synlige i lokalområdet.


Hvis du gerne vil hjælpe!

Har du eller dit firma lyst til at støtte en sportsklub i Helsinge, som gør et godt stykke arbejde i lokalsamfundet ved at engagere de unge i en sund sport, så kontakt os meget gerne for yderligere information om hvordan vi kan hjælpe hinanden.

Vi er slet ikke i tvivl om at vi har masser at tilbyde en sponsor – uanset  branche og interesse. Og vi er meget bevidste om at en sponsoraftale forpligter os til skabe synlighed og værdi.

Vi er meget fleksible og laver gerne både store og små – og korte og lange – aftaler. Vil du gerne donere en mindre beløb tager vi imod med kyshånd og sender gode tanker den anden vej. Har du selv ideer til et samarbejde som kunne være til alles fordel, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi indgår også meget gerne aftaler hvor vi forpligter os til at benytte en del af sponsoratet på sponsorpleje og sponsor-fremmende aktiviteter: En sådan aftale kunne fx være at 40% af sponsorbidraget bruges til synliggørelse af sponsoren (fx bannerproduktion, opdatering af publikationer, trøjetryk osv.) i det første aftaleår – efterfulgt af fx 30% det kommende aftaleår.

Du er meget velkommen til at tage kontakt til klubben:
Benyt vores kontakt-formular eller ved telefonisk kontakt til sponsor-ansvarlig bestyrelsesmedlem, Ture Alsvik på +45 51224511.