Prøv Taekwondo i Helsinge Taekwondo Klub!

I forbindelse med Taekwondoens dag har du mulighed for at prøve kræfter med Taekwondo i Helsinge Taekwondo Klub.

I uge 35 slår Helsinge Taekwondo Klub dørene op for nye medlemmer – sammen med resten af landets Taekwondo klubber – og inviterer alle nysgerrige børn og voksne indenfor til et par sjove og aktive timer. Kom alene eller tag én ven eller ét familiemedlem med. Kom og få en god kampsportsoplevelse sammen.

Helsinge Taekwondo Klub afholder den 4. september kl 10-12 åbent hus, hvor man kan prøve kræfter med Taekwondo, som er en alsidig kampsport for alle.

Hvad er taekwondo?

“Taekwondo er en sjov, hård og udfordrende sport, hvor alle kan være med. Så kom og prøv – og tag gerne en ven eller familie med. Vi skal nok sørge for at det bliver både sjovt og lærerigt,” siger Ture Alsvik, der er træner i Helsinge Taekwondo klub.

Taekwondo er en koreansk kampsport som kan føre sin historie mere end 2000 år tilbage. Taekwondo har udviklet sig til en international anerkendt sportsgren, og har været en del af De Olympiske Lege siden 1988. For mange er Taekwondo meget mere end en actionfyldt kampsport. Det er kilden til fysisk velvære, et godt netværk, en livsstil som giver selvtillid og personlig sikkerhed. 

Hvad er Taekwondoens dag?

Søndag d. 4. september er det Taekwondoens dag, som er en international mærkedag hvor medlemmer, klubber og forbund over hele verden markerer den gode traditionsrige kampsport fra Korea. I Danmark ønsker vi at udbrede sporten og afholder derfor åbent hus i Taekwondo klubberne i forbindelse med Taekwondoens dag.

Vil du vide mere?

Kontakt klubben på kontakt@helsinge-taekwondo.dk eller ring til træner, Ture Alsvik på 51224511