Graduering og Sommerafslutning – Juni 2021

Graduering starter 29/6 kl 17 (altså 1/2 time tidligere end vi normalt træner). Det koster 150,- at blive gradueret. Betaling er enten kontant eller Mobilepay.
 
Efterfølgende (ca. kl 19) afholder vi Sommerafslutning. Hvis vejret er godt holder vi det igen i år ved stejlepladsen på stranden i Tisvilde. Hvis vejret er dårligt holder vi det i Kampus. Vi melder ud på dagen. Der vil ligesom sidste år været arrangeret noget spisning. Deltagelse koster: 40,- pr deltager og dækker mad & drikke.
 
Tilmelding! Vi har selvfølgelig brug for at vide hvor mange i kommer til Sommerafslutningen, så i bedes tilmelde jer ved at svare på facebook-opslaget hvor mange i deltager. Af hensyn til planlægningen er der S.U. 27/6. Betaling sker på dagen, enten som kontanter eller Mobilepay.

Første graduering? For de af jer som skal til graduering første gang, så kan i læse her hvordan det foregår: https://www.helsinge-taekwondo.dk/hvad-er…/graduering
På den side finder i også et link til vores pensum og (nye) børnepensum. Så ved eleverne præcist hvad der kræves af dem til deres første graduering.