Invitation til 20 års jubilæum

Helsinge Taekwondo Klub fylder 20 år d. 15. marts 2014.

Klubben startede d. 15. marts 1994 i kælderen under Sabunim Morten Jensens hus i Østergade i  Helsinge, med 4 elever og træning 1 gang om ugen. Dette blev efter et par år til 2 gange ugentlig,  og i takt med stigende elevtal, flyttede klubben lidt rundt, for til sidst i 2002, at slå sig ned i Helsinge hallen, hvor klubben stadig har til huse.

I løbet af årene startede klubben også kamptræning, hvilket bragte indtil flere danske titler til  klubben. I dag tæller klubben ca. 25 udøvere, både børn, unge og voksne, og en gruppe af engagerede og  dedikerede forældre/voksne. Sammen ønsker vi at bringe klubben videre, i den samme ånd, som  altid, hvor vores værdier, som f. eks. gensidig respekt, fællesskab og disciplin, bliver holdt i hævd.

I anledning af klubbens 20 års jubilæum inviterer vi til en fantastisk og ekstraordinær fællestræning:

Lørdag d. 15. marts, kl. 18.00 – 19.30 i Helsinge hallen,  Hal 1

Sabunim Ko Tae Jeong
Sabunim Ko Tae Jeong

Træningen vil blive forestået af den tidligere danske landsholdstræner i taekwondo, Sabunim Ko Tae Jeong.
Sabunim Ko er født i Sydkorea i 1948 og efter et liv i Korea med taekwondo, og en periode med en tilværelse som buddhistisk munk i et tempel i bjergene, med træning i meditation og kampkunst af forskellig art, endte han i 1980 i Danmark. Her blev Sabunim Ko landsholdstræner fra 1980-2000 for det danske taekwondo landshold.
Nu underviser Sabunim Ko på idrætshøjskolen Bosei i Præstø. Han er gradueret til 9. Dan og er derved en af de højest graduerede i Danmark. Ligeledes er han mester indenfor Sim Uu
taekwondo.

Det er en stor ære for Helsinge Taekwondo, at kunne invitere alle der har, eller har haft, tilknytning til klubben igennem de sidste 20 år, til denne unikke fællestræning.

Efter arrangementet vil der være mulighed for at hygge sig sammen i Cafe Mille, hvor man kan købe mad og drikke.

Vi glæder os til at se og gense jer alle ved denne særlige lejlighed.